ဆီးခ်ိဳေသြးခ်ိဳ ရွိသူေတြအတြက္ ကင္းပံုရြက္သာမက ကင္းပံုအခါးသီးဟာလည္း သင့္ေတာ္ပါတယ္။
ဆီးခ်ိဳ ေသြးခ်ိဳ ေရာဂါရွိသူေတြ အေနနဲ႔ ကင္းပံုအခါးသီးႏွင့္ ကင္းပံုရြက္ကို မၾကာခဏ ေၾကာ္ခ်က္စားေပး သင့္ပါတယ္။
ဒီေမးခြန္းရွင္အေနႏွင့္ ကင္းပံုရြက္ရဲ႕ အာနိသင္ အစြမ္းသတၱိကုိ သိခ်င္တယ္ဆုိရင္ တိုင္းရင္းေဆးက်မ္းမ်ားမွာ ကၽြန္မ ဖတ္ရႈေလ့ေလာ ထားရသေလာက္ ေျပာျပေပးပါ့မယ္။
ကင္းပံုရြက္ သတၱဳရည္ကို ဆီးခ်ိဳေရာဂါမွာ အဓိကသံုးပါတယ္။
အဆုတ္ၿပြန္ေရာင္ျခင္း ၊ပန္းနာေရာဂါမ်ားမွာလည္း သံုးပါတယ္။
သည္းေျခႏွင့္ဆိုင္တဲ့ အဖ်ားေရာဂါျဖစ္ခဲ့ရင္ ကင္းပံုရြက္ႏွင့္ နံနံေစ့ကို ဆတူယူၿပီး ျပဳတ္ေသာက္ေပးရင္ ေပ်ာက္ကင္းႏုိင္တယ္လုိ႔ ဆုိပါတယ္။
သန္က်ေစဖုိ႔ႏွင့္ ၀မ္းသက္ေစဖုိ႔ အတြက္လည္း သံုးပါတယ္။
နားကိုက္ေရာဂါ ျဖစ္ေနသူမ်ားအတြက္ ကင္းပံုရြက္သတၱဳရည္ကို ႏွမ္းဆီ ဒါမွမဟုတ္ ေရနဲ႔ေဖ်ာ္ၿပီး နားမွာခတ္ေပးရင္ ေပ်ာက္ကင္းေစတယ္လို႔ ဆုိထားပါတယ္။
အေရျပားေပၚမွာ ေပါက္တဲ့ အနာေတြကို ကင္းပံုရြက္ျပဳတ္ရည္ လိမ္းေပးျခင္းျဖင့္ ေပ်ာက္ကင္း သက္သာေစပါတယ္။
ေရယုန္ေပါက္ရင္လည္း ကင္းပံုရြက္ သတၱဳရည္ႏွင့္ ပြတ္လိမ္းေပးရမယ္လုိ႔ ဆုိပါတယ္။
Credit : က်န္းမာေပ်ာ္ရႊင္မီးအိမ္ရွင္ (ေဒါက္တာႏုိက္တင္ေဂးလ္ႏွင့္ေဆြးေႏြးခန္း) အပိုင္း (၂)
ကြ်န္ေတာ္သိ၊ကြ်န္ေတာ္တတ္၍ ေရးသားျခင္းမဟုတ္ပါခင္ဗ်ာ။ ကြ်န္ေတာ္ေလ့လာမိသမွ်ကို စာဖတ္သူမ်ားျပန္လည္ေလ့လာမိေစရန္ ျပန္လည္မွ်ေဝျခင္းသာျဖစ္ပါသည္။ ကြ်န္ေတာ့္ပို႕စ္တစ္ခုခ်င္းစီအတြက္ မူရင္းေရးသားသူမ်ားကို အထူးေက်းဇူးဥပကာရတင္ရွိပါတယ္ခင္ဗ်ာ။ ေအာင္ျမင့္ျမတ္(Myanmar Youths) Ph-09256480246
0 comments:
Post a Comment